___Pitur___
Fitur Kami
Panto Kaca
Panto Kaca kami diproduksi pikeun Kulkas Komersial dina suhu normal sareng rendah kalayan kualitas luar biasa sareng harga anu kompetitif.
Diajar deui
Kaca Tempered & Insulated
Kaca Insulated kami dirancang kalayan 2-pane pikeun suhu normal sarta 3-pane pikeun hawa low mangrupakeun solusi premium.
Diajar deui
Propil ékstrusi
Propil Ekstrusi maénkeun peran penting dina bisnis Kulkas Komersial. Kami ngajaga syarat kualitas luhur dina Profil Ekstrusi kami.
Diajar deui
___Produk___
Kadatangan anyar
Babak Corner Aluminium pigura Cooler Kaca Door
Diajar deui
Babak Corner Aluminium pigura Cooler Kaca Door
Pintu Kaca Bingkai Aluminium Tegak sareng bergaya kami hadir sareng 2 sudut buleud logo klien sutra dicitak sareng mangrupikeun solusi anu sampurna ...
Bercahya pigura Kaca Door
Diajar deui
Bercahya pigura Kaca Door
The Illuminated Frame Glass Door mangrupikeun solusi inovatif anu dikembangkeun ku urang sorangan pikeun ningkatkeun tampilan inuman anjeun sareng nyiptakeun titik fokus anu pikaresepeun dina tampilan kulkas komérsial.
Panto Kaca LED
Diajar deui
Panto Kaca LED
Pintu Kaca LED mangrupikeun produksi biasa urang, kalayan langkung ti 10,000 sét dikirim unggal taun. Lampu LED sareng Brand Logo build-in anu pikaresepeun pikeun nunjukkeun inuman anjeun, anggur, jsb.
Diajar deui
Tentang Kami_____
Janten Pamimpin dina Solusi Kaca Disesuaikeun pikeun Kulkas Komérsial
Kami mangrupikeun produsén sareng perusahaan dagang anu unggul dina bisnis Pintu Kaca Vertikal, Pintu Kaca Freezer Dada, Kaca Insulated Datar / Melengkung, Kaca Tempered Datar / Melengkung / Husus, Profil Ekstrusi PVC, sareng produk Kaca séjén pikeun Kulkas Komérsial. . Kalawan leuwih ti sapuluh taun pangalaman dina Refrigeration Komérsial, urang salawasna difokuskeun Quality, Harga, sarta Service.
Pangalaman
Kami ngagaduhan tim anu terampil dina industri ieu. Sababaraha pagawé terampil gaduh pangalaman langkung ti sapuluh taun. Sareng urang teras-terasan ngajak jalma-jalma anu berpengalaman pikeun gabung sareng kulawarga urang ...
Téhnis
Kami gaduh tim téknis sareng pangalaman anu beunghar dina widang ieu. Sadaya ide, sketsa, atanapi gambar ti klien kami tiasa janten produk dewasa. Urang tiasa kaluaran gambar standar dina CAD atanapi 3D pikeun ...
Kualitas
Pagawe terampil sareng ngalaman, tim téknis profésional, QC ketat, sareng mesin otomatis canggih sadayana jaminan kualitas urang. Nu penting mah kudu...
Harga & Service
Hatur nuhun kana pagawe terampil sarta ngalaman, tim téknis profésional, mesin otomatis canggih, jsb Faktor ieu mastikeun efisiensi produksi urang kalawan defects low ...
Diajar deui
___Aplikasi___
Aplikasi Produk