___Fitur___
Fitur Kita
Pintu Kaca
Pintu Kaca digawe kanggo Kulkas Komersial kanthi suhu normal lan murah kanthi kualitas sing luar biasa lan rega sing kompetitif.
Sinau luwih lengkap
Kaca Tempered & Insulated
Kaca Terisolasi kita dirancang kanthi 2-pane kanggo suhu normal lan 3-pane kanggo suhu sing kurang minangka solusi premium.
Sinau luwih lengkap
Profil Ekstrusi
Profil Ekstrusi nduweni peran penting ing bisnis Kulkas Komersial. Kita njaga syarat kualitas dhuwur ing Profil Ekstrusi.
Sinau luwih lengkap
___Produk___
Tekane Anyar
Round Corner Aluminium Frame Cooler Pintu Kaca
Sinau luwih lengkap
Round Corner Aluminium Frame Cooler Pintu Kaca
Pintu Kaca Bingkai Aluminium Tegak sing ramping lan apik dilengkapi karo 2 sudhut bunder logo klien sing dicithak sutra lan minangka solusi sing sampurna ...
Pintu Kaca Frame Bercahaya
Sinau luwih lengkap
Pintu Kaca Frame Bercahaya
Pintu Kaca Bingkai Bercahaya minangka solusi inovatif sing dikembangake dening awake dhewe kanggo nambah tampilan minuman lan nggawe titik fokus sing narik kawigaten ing tampilan kulkas komersial.
Pintu Kaca LED
Sinau luwih lengkap
Pintu Kaca LED
Pintu Kaca LED minangka produksi reguler kita, kanthi luwih saka 10.000 set dikirim saben taun. Lampu LED lan Logo Merek dibangun sing apik kanggo nampilake minuman, anggur, lsp.
Sinau luwih lengkap
Babagan awake dhewe_____
Dadi Pemimpin ing Solusi Kaca sing Bisa Disesuaiake kanggo Kulkas Komersial
Kami adalah produsen dan perusahaan dagang terkemuka dalam bisnis Pintu Kaca Vertikal, Pintu Kaca Chest Freezer, Kaca Terisolasi Datar/Melengkung, Kaca Tempered Rendah/Melengkung/Khusus, Profil Ekstrusi PVC, dan produk Kaca lainnya untuk Pendingin Komersial . Kanthi luwih saka sepuluh taun pengalaman ing Kulkas Komersial, kita mesthi fokus ing Kualitas, Rega, lan Layanan.
Pengalaman
Kita duwe tim sing trampil ing industri iki. Sawetara buruh trampil duwe pengalaman luwih saka sepuluh taun. Lan kita terus ngundang wong sing berpengalaman kanggo gabung karo kulawarga ...
Teknis
Kita duwe tim teknis kanthi pengalaman sing sugih ing lapangan iki. Kabeh gagasan, sketsa, utawa gambar saka klien kita bisa dadi produk diwasa. Kita bisa ngasilake gambar standar ing CAD utawa 3D kanggo ...
Kualitas
Tenaga kerja sing trampil lan berpengalaman, tim teknis profesional, QC sing ketat, lan mesin otomatis maju kabeh jaminan kualitas. Sing penting kudu...
Rega & Layanan
Thanks kanggo buruh sing trampil lan berpengalaman, tim teknis profesional, mesin otomatis canggih, lan liya-liyane. Faktor kasebut njamin efisiensi produksi kita kanthi cacat sing sithik ...
Sinau luwih lengkap
___Aplikasi___
Aplikasi Produk