___Функција___
Нашата карактеристика
Стаклени врати
Нашите стаклени врати се произведени за комерцијално ладење на нормални и ниски температури со извонреден квалитет и конкурентни цени.
Научи повеќе
Калено и изолирано стакло
Нашето изолирано стакло е дизајнирано со 2-стакла за нормална температура и 3-стакла за ниска температура е врвно решение.
Научи повеќе
Профили за истиснување
Профилите за истиснување играат суштинска улога во бизнисот со комерцијално ладење. Ги задржуваме барањата за висок квалитет на нашите профили за истиснување.
Научи повеќе
___Производи___
Нови пристигнувања
Тркалезна алуминиумска рамка Кулер стаклена врата
Научи повеќе
Тркалезна алуминиумска рамка Кулер стаклена врата
Нашата елегантна и стилска стаклена врата со исправена алуминиумска рамка доаѓа со 2 заоблени агли со логото на клиентот испечатено во свила и е совршено решение ...
Осветлена рамка Стаклена врата
Научи повеќе
Осветлена рамка Стаклена врата
Стаклената врата со осветлена рамка е иновативно решение развиено од нас за да го подобриме екранот на вашиот пијалок и создава привлечна фокусна точка на секој комерцијален дисплеј за ладење.
LED стаклена врата
Научи повеќе
LED стаклена врата
LED стаклените врати се наше редовно производство, со повеќе од 10.000 комплети испорачани секоја година. LED светлото и вграденото лого на брендот што е атрактивно за прикажување на вашиот пијалок, вино итн.
Научи повеќе
За нас_____
Да се ​​биде лидер во приспособливи решенија за стакло за комерцијално ладење
Ние сме водечки производител и трговска компанија во бизнисот со вертикални стаклени врати, стаклени врати за замрзнувач на градите, рамно/закривено изолирано стакло, рамно/заоблено/специјално калено стакло со ниско-E, ПВЦ профили за истиснување и други производи од стакло за комерцијално ладење . Со повеќе од десет години искуство во Комерцијално ладење, ние секогаш се фокусираме на квалитет, цени и услуга.
Искуство
Имаме тим од високо квалификувани во оваа индустрија. Некои од квалификуваните работници имаат повеќе од десет години искуство. И ние продолжуваме да покануваме искусни луѓе да се придружат на нашето семејство...
Технички
Имаме технички тим со богато искуство во оваа област. Сите идеи, скици или цртежи од нашите клиенти можат да бидат зрели производи. Можеме да исфрлиме стандардни цртежи во CAD или 3D за ...
Квалитет
Нашите квалификувани и искусни работници, професионални технички тимови, строг КК и напредни автоматски машини се сите наши гаранции за квалитет. Суштинската работа треба да ...
Цена и услуга
Благодарение на квалификувани и искусни работници, професионални технички тимови, напредни автоматски машини итн. Овие фактори ја обезбедуваат нашата производна ефикасност со ниски дефекти...
Научи повеќе
___Апликација___
Апликација за производ