___Veçori___
Karakteristika jonë
Dyer xhami
Dyert tona prej xhami prodhohen për ftohje komerciale në temperatura normale dhe të ulëta me cilësi të jashtëzakonshme dhe çmime konkurruese.
Mëso më shumë
Xham i kalitur dhe i izoluar
Xhami ynë i izoluar është projektuar me një 2-xhama për temperaturë normale dhe një xhami me 3 xhami për temperaturë të ulët është një zgjidhje premium.
Mëso më shumë
Profilet e nxjerrjes
Profilet e Ekstrudimit luajnë një rol thelbësor në biznesin e Ftohjes Komerciale. Ne mbajmë kërkesat e cilësisë së lartë në profilet tona të nxjerrjes.
Mëso më shumë
___Produktet___
Arritje të reja
Derë xhami ftohëse me kornizë alumini me kënd të rrumbullakët
Mëso më shumë
Derë xhami ftohëse me kornizë alumini me kënd të rrumbullakët
Dera jonë e qelqit me kornizë alumini e lëmuar dhe elegante vjen me logon e klientit me 2 qoshe të rrumbullakëta të printuara si mëndafsh dhe është një zgjidhje e përsosur ...
Derë xhami me kornizë me ndriçim
Mëso më shumë
Derë xhami me kornizë me ndriçim
Dera e xhamit me kornizë me ndriçim është një zgjidhje inovative e zhvilluar nga ne për të përmirësuar ekranin e pijeve tuaja dhe krijon një pikë qendrore tërheqëse në çdo ekran ftohjeje komerciale.
Derë Xhami LED
Mëso më shumë
Derë Xhami LED
Dyert e xhamit LED janë prodhimi ynë i rregullt, me më shumë se 10,000 komplete të dërguara çdo vit. Drita LED dhe logoja e integruar e markës që është tërheqëse për të shfaqur pijen, verën tuaj, etj.
Mëso më shumë
Rreth nesh_____
Për të qenë një lider në zgjidhjet e personalizueshme të qelqit për ftohje komerciale
Ne jemi një prodhues dhe kompani tregtare lider në biznesin e dyerve vertikale qelqi, dyerve të xhamit ngrirës në kraharor, xhamit të izoluar të sheshtë/të lakuar, xhamit të temperuar me formë të ulët-E në formë të posaçme, profileve të nxjerrjes PVC dhe produkteve të tjera qelqi për ftohje komerciale . Me mbi dhjetë vjet përvojë në Ftohje Komerciale, ne fokusohemi gjithmonë te Cilësia, Çmimet dhe Shërbimi.
Përvoja
Ne kemi një ekip të kualifikuar në këtë industri. Disa nga punëtorët e kualifikuar kanë më shumë se dhjetë vjet përvojë. Dhe ne vazhdojmë të ftojmë njerëz me përvojë të bashkohen me familjen tonë...
teknike
Ne kemi një ekip teknik me përvojë të pasur në këtë fushë. Të gjitha idetë, skicat ose vizatimet nga klientët tanë mund të jenë produkte të pjekura. Ne mund të nxjerrim vizatime standarde në CAD ose 3D për ...
Cilësia
Punëtorët tanë të aftë dhe me përvojë, ekipet teknike profesionale, QC strikte dhe makinat automatike të avancuara janë të gjitha garancitë tona të cilësisë. Gjëja kryesore duhet të...
Çmimi & Shërbimi
Falë punëtorëve të aftë dhe me përvojë, ekipeve teknike profesionale, makinerive automatike të avancuara, etj. Këta faktorë sigurojnë efikasitetin tonë të prodhimit me defekte të ulëta...
Mëso më shumë
___Aplikacion___
Aplikimi i produktit