Rreth Nesh

Hangzhou Kingin Glass Co., Ltd.

Ne jemi një prodhues dhe kompani tregtare lider në biznesin e dyerve vertikale qelqi, dyerve të xhamit ngrirës në kraharor, xhamit të izoluar të sheshtë/të lakuar, xhamit të temperuar me formë të ulët-E në formë të posaçme, profileve të nxjerrjes PVC dhe produkteve të tjera qelqi për ftohje komerciale . Me mbi dhjetë vjet përvojë në Ftohje Komerciale, ne fokusohemi gjithmonë te Cilësia, Çmimet dhe Shërbimi. Për të vazhduar t'u shërbejmë klientëve tanë të vlefshëm me cilësi të jashtëzakonshme, kemi prezantuar pajisje të avancuara, duke përfshirë Makinat izoluese automatike, saldimin me lazer alumini, CNC, etj. Gjithashtu vazhdojmë të punësojmë punonjës me përvojë të pasur në këtë industri. Ekipi ynë teknik madje mund të dizenjojë produkte të reja sipas skicave nga klientët dhe të nxjerrë vizatime profesionale CAD ose 3D.

1

Për të përmbushur më mirë porositë, pajisjet tona moderne të prodhimit dhe montimit shtrihen mbi 5000 metra katrorë. Ky investim na ka lejuar kontroll më të madh mbi procesin e prodhimit dhe siguron që produktet tona të përmbushin standardet më të larta të cilësisë. Ne mund të dërgojmë 2-3 FCL 40'' çdo javë, me më shumë se 15 produkte të reja në treg çdo vit. Zgjerimi në Hangzhou për të tërhequr talente të shquara për biznesin jashtë shtetit na ka lejuar të hyjmë në tregje të reja dhe t'u shërbejmë më mirë klientëve tanë në mbarë botën. Ekspertiza dhe përvoja jonë e thellë sigurojnë që partnerëve tanë t'u ofrojmë cilësi dhe vlerë të jashtëzakonshme. Suksesi juaj është gjithmonë vizioni ynë.

Vizioni: Të jesh lider në zgjidhjet e personalizueshme të xhamit për ftohje komerciale, duke u fokusuar në inovacionin, besueshmërinë dhe kënaqësinë e klientit.

Objekti ynë

Prodhuesi kryesor i dyerve të xhamit

Përvoja
Ne kemi një ekip të kualifikuar në këtë industri. Disa nga punëtorët e kualifikuar kanë më shumë se dhjetë vjet përvojë. Dhe ne vazhdojmë të ftojmë njerëz me përvojë që të bashkohen me familjen tonë. Të gjithë profesionistët tanë të aftë dhe me përvojë janë garancia jonë e pasurisë dhe cilësisë.
teknike
Ne kemi një ekip teknik me përvojë të pasur në këtë fushë. Të gjitha idetë, skicat ose vizatimet nga klientët tanë mund të jenë produkte të pjekura. Ne mund të nxjerrim vizatime standarde në CAD ose 3D për konfirmimin e klientëve, madje edhe bashkëthemeluesi ynë ka një sfond inxhinierik. Ne lançojmë më shumë se 15 dizajne më të avancuara çdo vit, përveç kërkesave OEM.
Cilësia
Punëtorët tanë të aftë dhe me përvojë, ekipet teknike profesionale, QC strikte dhe makinat automatike të avancuara janë të gjitha garancitë tona të cilësisë. Gjëja kryesore duhet të jetë koncepti ynë i cilësisë. Ne po përpiqemi vazhdimisht në fushat për përmirësim dhe zbatojmë procese dhe procedura të reja për të përmirësuar cilësinë tonë.
Çmimi & Shërbimi
Falë punëtorëve të aftë dhe me përvojë, ekipeve teknike profesionale, makinerive automatike të avancuara, etj. Këta faktorë sigurojnë efikasitetin tonë të prodhimit me defekte të ulëta. Dhe falë konceptit tonë të biznesit, për të ofruar ndryshim, inovacion, shërbim dhe përgjegjësi, por pa u kufizuar në të na bërë pasuri. Kjo është arsyeja pse çmimet dhe shërbimi ynë janë gjithmonë të jashtëzakonshëm për konkurrentët.

Për më shumë informacion, ju lutemi na kontaktoni tani!