Tentang Kami

Hangzhou Kingin Kaca Co., Ltd.

Kami mangrupikeun produsén sareng perusahaan dagang anu unggul dina bisnis Pintu Kaca Vertikal, Pintu Kaca Freezer Dada, Kaca Insulated Datar / Melengkung, Kaca Tempered Datar / Melengkung / Khusus, Profil Ekstrusi PVC, sareng produk Kaca séjén pikeun Pendingin Komersial . Kalawan leuwih sapuluh taun pangalaman dina Refrigeration Komérsial, urang salawasna difokuskeun Quality, Harga, sarta Service. Pikeun tetep ngalayanan klien kami berharga jeung kualitas beredar, kami ngawanohkeun parabot canggih, kaasup Mesin Insulating Otomatis, Aluminium Laser Mesin Las, CNC, jsb Urang ogé tetep employing pagawé kalawan pangalaman euyeub di industri ieu. Tim téknis urang malah bisa ngarancang produk anyar nurutkeun kana sketsa ti klien tur kaluaran profésional CAD atanapi 3D gambar.

1

Pikeun leuwih hadé minuhan pesenan, urang state-of-nu-seni produksi jeung assembly fasilitas bentang leuwih 5000 méter pasagi. Investasi ieu ngamungkinkeun urang ngadalikeun prosés manufaktur sareng mastikeun yén produk urang nyumponan standar kualitas pangluhurna. Urang tiasa ngintunkeun 2-3 40'' FCL unggal minggu, kalayan langkung ti 15 produk anyar diluncurkeun taunan. Perluasan di Hangzhou pikeun narik bakat anu luar biasa pikeun bisnis luar negeri parantos ngamungkinkeun urang pikeun ngaléngkah ka pasar énggal sareng langkung saé ngalayanan konsumén urang di sakuliah dunya. Kaahlian sareng pangalaman jero kami mastikeun kami nganteurkeun kualitas sareng nilai anu luar biasa ka mitra kami. kasuksésan anjeun salawasna visi urang.

Visi: Janten pamimpin dina solusi kaca anu tiasa disaluyukeun pikeun kulkas komérsial, fokus kana inovasi, réliabilitas, sareng kapuasan pelanggan.

Fasilitas Urang

Anjog Kaca Door Produsén

Pangalaman
Kami ngagaduhan tim anu terampil dina industri ieu. Sababaraha pagawé terampil gaduh pangalaman langkung ti sapuluh taun. Sarta kami tetep ngondang jalma ngalaman pikeun gabung kulawarga urang. Kabéh profésional terampil sarta ngalaman urang téh rejeki sarta jaminan kualitas.
Téhnis
Kami gaduh tim téknis sareng pangalaman anu beunghar dina widang ieu. Sadaya ide, sketsa, atanapi gambar ti klien kami tiasa janten produk dewasa. Urang tiasa kaluaran gambar baku dina CAD atanapi 3D pikeun konfirmasi klien ', sanajan ko-pangadeg urang boga hiji tukang rékayasa. Urang ngajalankeun leuwih ti 15 desain motong-ujung taunan iwal sarat OEM.
Kualitas
Pagawe terampil sareng ngalaman, tim téknis profésional, QC ketat, sareng mesin otomatis canggih sadayana jaminan kualitas urang. Hal anu penting kedah janten konsép kualitas urang. Kami terus-terusan narékahan daérah pikeun perbaikan sareng ngalaksanakeun prosés sareng prosedur énggal pikeun ningkatkeun kualitas urang.
Harga & Service
Hatur nuhun kana pagawe terampil sarta ngalaman, tim teknis profésional, mesin otomatis canggih, jsb Faktor ieu mastikeun efisiensi produksi urang kalawan defects low. Sareng hatur nuhun kana konsép bisnis urang, pikeun nganteurkeun bédana, inovasi, jasa, sareng tanggung jawab, tapi henteu dugi ka ngajantenkeun urang rejeki. Éta sababna harga sareng jasa kami salawasna luar biasa pikeun pesaing.

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga ngahubungan kami ayeuna!