Bercahya Focus pigura Cooler Kaca Door

Panjelasan Produk

 

The Illuminated Frame Glass Door mangrupikeun solusi inovatif anu dikembangkeun ku urang sorangan pikeun ningkatkeun tampilan inuman anjeun sareng nyiptakeun titik fokus anu pikaresepeun dina tampilan kulkas komérsial. Pigura aluminium frameless bercahya ku lampu LED, nu bisa ngaropéa kana warna pikaresep Anjeun atawa malah pangaruh lampu streamer, nyadiakeun backdrop stunning kana tampilan produk Anjeun. Pigura panto bisa dirarancang dina 2 juru buleud, 4 juru buleud, atawa 4 juru lempeng, gumantung kana preferensi éstétika Anjeun.


Rincian produk

FAQ

Rincian

 

Panto Kaca Bingkai Fokus Bercahya kami tiasa dicitak sutra dina lapisan kadua Kaca hareup, kalayan logo atanapi slogan klien pilihan, anu nambihan personalisasi sareng kasempetan branding. Kaca hareup dicitak sutra nganggo percetakan suhu luhur, mastikeun logo atanapi desain anu transparan sareng tahan lama.

 

Warna pigura katerangan panto Neon LED ogé tiasa disaluyukeun sareng warna anu anjeun pikahoyong, ngamungkinkeun anjeun cocog atanapi kontraskeun toko sareng zona dagang anjeun anu tos aya. Kami ogé nampi ngarancang struktur fisik, diménsi, sareng sajabana, pikeun nyumponan harepan klien sapinuhna.

The Illuminated Frame Glass Door dirancang pikeun fungsionalitas optimal sareng genah kalayan susunan kaca 4mm Low-E Tempered Glass ditambah 4mm Low-E pikeun pamakéan Cooler salaku standar. Glazing triple sareng kaca dipanaskeun ogé tiasa disayogikeun. The gasket magnét kuat sarta aluminium atawa PVC spacer ngeusi desiccant nyadiakeun segel kedap, nyegah Uap jeung kokotor ti ngasupkeun aréa tampilan Anjeun.

 

Panto Kaca Bingkai Kaca anu nembé dileupaskeun ieu nambihan kecanggihan sareng profesionalisme kana tampilan inuman anu langkung tiis. Kami salawasna nengetan rinci tur difokuskeun kualitas luhur, mastikeun yén produk urang unggul dina gaya na durability, pamustunganana nyadiakeun Anjeun sareng tampilan unggul.

 

Fitur konci

 

Ganda Glazing pikeun Cooler; Tripel Glazing pikeun freezer
Low-E sareng Kaca Dipanaskeun mangrupikeun pilihan
Gasket magnét pikeun nyayogikeun segel anu ketat
Aluminium atawa PVC Spacer ngeusi desiccant
Struktur pigura aluminium bisa ngaropéa
Warna lampu LED tiasa disaluyukeun
Fungsi nutup diri
Tambahkeun-on atanapi Recessed cecekelan

 

Parameter

Gaya

Cahayana Focus Frame Kaca Door

Kaca

Tempered, ngambang, Low-E, Kaca dipanaskeun

Insulasi

Ganda Glazing, Triple Glazing

Lebetkeun Gas

Argon dieusian

Ketebalan Kaca

4mm, 3.2mm, ngaropéa

Pigura

alumunium

Spacer

Ngagiling finish aluminium, PVC

Nanganan

Recessed, Add-on, Disesuaikeun

Warna

Hideung, pérak, beureum, biru, héjo, ngaropéa

Asesoris

rungkun, nutup diri & hinge, gasket magnét,

Aplikasi

Cooler Inuman, Freezer, Showcase, Merchandiser, jsb.

Bungkusan

Busa EPE + Kasus kayu layak laut (Karton Lapis)

Service

OEM, ODM, jsb.

Garansi

1 Taun